De schuur
Meer info, klik hier

Kalender

Meer evenementen >>

Op de hoogte blijven?

Wil je het altijd als eerste weten als er iets te beleven valt in De Schuur?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Welkom in DE SCHUUR

De Schuur, waar cultuur hand-in-hand gaat met gezellig samenzijn, met een lekker drankje in een knus decor, waar mensen samenkomen om te genieten van de mooie dingen van het leven.

IN DE HOEK: optredens, voorstellingen, vertellingen en ook nog andere onvoorspelbare gebeurtenissen. De evenementen 'In de Hoek' gaan door op vrijdag 20u, tenzij anders vermeld. De deuren gaan open 19u. Het is noodzakelijk om te RESERVEREN voor de concerten!!

AAN DE BALK stellen kunstenaars van allerlei pluimage hun werk voor... ELKE ZONDAG van 14u - 20u. VRIJE TOEGANG! Hiervoor dient men NIET te reserveren! Kijk op de kalender en ontdek wat je zoal kan meemaken in De Schuur. De capaciteit van De Schuur is beperkt. Daarom vragen we om vooraf te reserveren voor de concerten op vrijdag en te betalen NA HET ONTVANGEN VAN DE BEVESTIGINGSMAIL. De toegangsprijs voor een voorstelling is 15 € (tenzij anders vermeld) Wil je regelmatig op de hoogte blijven van de nieuwe evenementen in De Schuur zodat je niets van al dat lekkers moet missen? Wel, dan kan je 2 dingen doen.
Je kan je inschrijven op de wekelijkse nieuwsbrief en/of je kan onze Facebookpagina 'liken' : Facebook.