De schuur
Meer info, klik hier

Kalender

Meer evenementen >>

Op de hoogte blijven?

Wil je het altijd als eerste weten als er iets te beleven valt in De Schuur?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

ROEL & DE KLEINE REVOLUTIE

06.10.2018 - In de hoek

<< Terug naar het overzicht

ROEL & DE KLEINE REVOLUTIE (duo concert met Stef Wouters)

"Samen met Miek heb ik meer dan vijftig jaar op de planken gestaan. Miek wou stoppen, maar zelf wou ik de muziek niet loslaten. Getuige daarvan mijn deelname aan “Toneel van Verbeelding” (of “Hé komaan”, een hommage aan Dimitri van Toren) en De Vintage Club (met Hans de Booij en Erik van Neygen).

Maar ik wou ook dolgraag verder doen met de muzikanten waarmee Miek en ik jarenlang opgetreden hebben en waarmee we een warme vriendschapsband on- derhouden: Stef Wouters, meer dan 25 jaar onze trouwe, talentvolle gitarist, Alex Rambaut, accordeonist “par excellence” en Gijs Hollebosch, een virtuoos op de mandoline en de dobro.

Een programma samenstellen leek ons niet zo moeilijk. We wilden de fans van het eerste uur niet teleurstellen en we opteerden daarom voor enkele klassiekers uit het Miek & Roel repertoire, aangevuld met liedjes van de M & R albums die de moeite waard waren, maar “live” nooit een kans kregen én natuurlijk ook met gloednieuw materiaal.

Als titel kozen we “Roel & De kleine Revolutie”, een verwijzing naar het bekende sociaal kritische lied “De grote revolutie” uit 1970 én tegelijk naar de “kleine” emo- tionele omwenteling die het afscheid van Miek met zich mee bracht."

Is er nog leven na Miek & Roel? Jawel met Roel & De kleine Revolutie!

 

Zaterdag 6 oktober

aanvang: 20u (deuren 19u)

inkom: 15€

Reserveren

 

<< Terug naar het overzicht