De schuur
Meer info, klik hier

Kalender

Meer evenementen >>

Op de hoogte blijven?

Wil je het altijd als eerste weten als er iets te beleven valt in De Schuur?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

SOUL OF A MAN TRIO

19.05.2019 - In de hoek

<< Terug naar het overzicht

De multi-instrumentalist Nils De Caster van de The Broken Circle Bluegrassband brengt eigenzinnige interpretaties van de grootste songschrijvers uit de geschiedenis van de country, blues en folkwereld en sluit af met eigen klassieke composities van Citron Bleu. Als u eens wil weten hoe het voelt om op de schoot van een artiest te zitten, dan is dit concert de ideale gelegenheid. Wie Nils De Caster al heeft zien en horen optreden, weet dat hij het publiek royaal meeneemt in zijn muzikale wereld. Meestal is hij op de tournee met zijn soulmates en familie: Roland Van Campenhout, Bruno Deneckere, Lieven Tavernier, Perry Rose & The Rielemans Family. In deze voorstelling wordt hij bijgestaan door pianist Yves Meersschaert en zangeres Sara De Smedt en verrassende videoprojecties.

Yves Meersschaert werkte samen met Lieven Tavernier, Warre Borgmans, Herman Brusselmans, BJ Scott, Derek, Garland Jeffreys, Bruno Deneckere, Mich Walschaerts, Klaas Delrue, Neeka, Wim De Wulf... Hij is daarnaast de muzikale leider van de Propere Fanfare en componist / dirigent van Room13 Orchestra.

Sara De Smedt speelde als actrice mee in producties van de KVS en Theater Antigone. Ze componeerde de muziek voor Mary’s Bleeding Heart en was jarenlang één van de zangeressen van The Triplettes. De laatste jaren speelde ze in Peter Pan, The Never Ending Story, een arenaspektakel dat op wereldtournee ging. Haar stem laat niemand onberoerd.

ZONDAG 19 mei om 15u (deuren om 14u)

inkom: 17€

Reserveren

 

<< Terug naar het overzicht